Tisdag 16 April

Hej hej hallå!
Har fått några klagomål över att jag inte uppdaterar bloggen men vet ni varför? Jo, mina dagar ser ut såhär: vakna, jobba, hem, mellis, träna, duscha, laga mat, sova. Vi brukar inte äta middag förran vid 20.00 och då har jag en fullspäckad dag tills dess och har ingen ork till någonting på kvällarna, orkar inte ens se en film för jag somnar direkt. Orsaken kan vara för att jag har jobbat väääldigt mycket senaste månaden men egentligen ska jag inte klaga för det var exakt det jag ville göra när jag kom till Hemavan. Men att jobba 217 timmar på en månad tar på kraftena och sen att träna typ varje dag och sen ska jag hinna umgås och slappna av, lönen kommer kännas väldigt bra iallafall.
 
I övrigt så har jag och Simon bokat en resa till Karlskrona till min syster 7 Maj och då gjorde vi så att vi ska stanna i Stockholm 2 nätter också så vi kan shoppa och njuta av våren som har kommit dit. Sen så ska vi också utomlands till Bodrum i Turkiet i 2 veckor den 31 Maj,jag har nästan glömt bort att vi har bokat den resan för nu längtar jag så mycket till Skellefteå och träffa mamma och pappa och alla tjejer sen till Karlskrona och Stockholm men de ska ju inte bli fel med en utlandsresa, hehe.
 
Har även planerat min framtid men det orkar jag inte skriva om nu (gör det kanske senare idag) för nu ska jag se på TV. Igår var jag ledig och idag är jag ledig och vet ni, jag är ledig imorgon och på torsdag också så jag jag njuta! Om ett tag ska jag ut och springa på asfalten(!) och sen måste jag gå och handla, älskar sånna här dagar då jag inte har några som helst måsten, behöver nog mer sånna dagar. Ha en strålnade tisdag ♥

RSS 2.0