Torsdag 26 Februari

Hallå! Ligger hemma i sängen, har precis ätit kvällsmål som bestod av kvarg, banan, müsli och jordnötssmör. Har ikväll pluggat och sammanfattat ett kapitel ur omvårdnadsböckerna. Vi har tenta om 3 1/2 vecka men det gäller att ligga steget före litegrann i och med att det är 18 (!) kapitel som ingår i tentan vilket är en massa sidor. Stressen la sig dock för vi fick ikväll studiefrågorna som kan hjälpa oss att plugga så det känns jätte bra. Jag har just nu praktik och imorgon är vi inne på sista dagen på vecka 2, endast 1 vecka kvar och tiden bara springer iväg.
 
Har så fullt upp just nu, vi har även en VFU:uppgift som man jag vill förbereda litegrann innan skolan drar igång igen. Har tänkt åka till Umeå nästa helg så vill som göra bort så mycket plugg som möjligt nu så jag kan ta en helt ledig helg tillsammasn med Simon. Samtigt ska jag inte klaga för det är jätte intressant men vissa saker är som ett stort frågetecken. Nu ska jag se på tv och sen sova, praktik mellan 7.00-12.00 imorgon och sen helg! Firas med en frisörtid och kanske lite träning. Kramar ♥
 

Bra mat A och O

Jag är väldigt duktig på att äta bra, hälsosam mat...på veckorna. På helgerna blir det att jag vaknar senare, hoppar över lunchen, äter en dålig lunch eller vad det nu kan vara. Nu pratar jag om huvudmåltiderna, inte om lördagsmyset eller fikat på stan( > det är sånna stunder som jag vill ha när jag är sugen på det!) Det här är en sak som jag måste, måste, måste bli bättre på. Jag blir så trött och har 0 energi jämnfört med på veckorna. Inte ovanligt att jag somnar redan vid 22 på lördagskvällen. Till exempel så i lördags blev det att jag åt en havregrynsgröt till frukost och åkte och tränade, tog en shake efter träningen samt en banan för jag visste att det skulle dröja till "lunchen". Vi åkte ut till Simons stuga grillade korv och pinnbröd (det var dock hur mysigt som helst) MEN detta resulterade i att jag hade en degklump i magen hela eftermiddagen och åt endast en macka till middag men sen vid 20 så var jag hungrig och då var det godistime. 
 
Sen hur viktigt är det inte att äta BRA mat efter träningen? A och O. Varför ska jag skita i det på helgerna för? Då är det lika bra att jag vilar från träningen på helgerna men det vill jag ju inte för det är på helgen som det är som skönast att träna. Så från och med nu måste jag bli bättre på att inte hoppa över måltider på helgerna! En utmaning för mig men jag ska bli bättre på det!
 

Måndag 16 Februari

Gomorgon. Har varit rätt dött här ett tag nu men jag har haft att göra i skolan om man säger så. Har inte heller haft lust att blogga när mina dagar endast har rullat på med skola, plugga, träna, sova och äta däremellan. Nu har jag pluggat i 4 veckor och jag trivs verkligen. Idag går vi ut på praktik men jag börjar inte förrän 13.00 så fick mig en sovmorgon. Hade tänkt åka och träna nu men jag känner att jag har lite ont i halsen och vill inte riskera att det ska bli som sist då jag inte kunde prata så blir en vilodag idag. 
 
Har precis ätit frukost, havregrynsgröt med en 1/2 banan, lite hallon, ett ägg och självklart kaffe. Har även hunnit dammsuga min lilla lägenhet men där tog det stopp, var verkligen inte taggad på att damtorka nu så det får bli någon annan dag. Den här dagen känns spännande, ska bli kul att börja praktiken! Massa kramar ♥

RSS 2.0