Kycklingwraps

Kycklingwraps - Så enkelt och så gott! Det jag brukar ha i är kyckling, lätt creme fraiche, lite matlagningsgrädde, soja & paprika. Bör prövas!

Sommaronsdagar

Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig, igår hade jag tänkt vara spiknykter och ingen utgång utan jag tänkte mer fokusera på att träna och vila. Vi åkte till Falkan istället för Boviken, massor med sol och väldigt lite bad. Efter 4,5 timmar i solen så bagav vi oss hemåt och jag istortsätt rusade till gymmet och rusade mellan alla övningar för att hinna till grillning hos Jens med lite vin. Kan säga redan där att lite vin blev mer än tänkt men oj så kul jag hade! Onsdagar på Verandan är underskattat! Blev en väldigt snabb visit på dansgolvet och där hände det som inte riktigt fick hända, någon råkade trampa på en av mina tår och fyfarao vad ont det gjorde just för stunden. I morse vaknade jag upp till en styv och knallblå tå. Tröstade mig själv med att ligga i solen 3 timmar innan jag for och jobbade. Typiskt mig att jag nu envisas om att jag endå ska ut och löpa imorgon, ser väl hur detta kommer sluta...
 
 
 

Lediga Onsdag

Godmorgon! Har precis kommit in efter en fruktansvärt jobbig löptur, man får skylla sig själv när man vaknar en kvart innan man ska ut men alla träningspass kan inte gå som en dans på rosor har jag förstått också trots att man gör sitt bästa för stunden. Blev en sväng på 6 km med lutning de 3 första kilometrarna. Idag är jag ledig och det är redan kring 20 grader ute och jag ska på stranden! Kommer seriöst inte ihåg sist då jag var på en strand här i Skellefteå och solade och badade, dock är jag en badkruka så det sjunger om det. Tillexempel när jag var i Turkiet i juni så badade jag knappt i havet och det är endå utomlands. Blir att fara till Boviken med Jennyfa och sen får vi se om vi får med oss några mer. Nu ska jag göra mig planka för dagen - 5 min sen göra mina frukost, det bästa måltiden på hela dagen ♥ 
 

Bloggdesign

Alltså nu har jag suttit framför datorn i över 3 timmar för att fixa med denna bloggdesign. När man gick skola så kunde man typ allting som hade med design att göra i och med att man satt framför datorn väldigt stor del av tiden och höll på med en massa mediesaker, vilket var riktigt kul men man kommer ju knappt ihåg någonting alls vilket är väldigt skrämmande. Tack och lov finns det massor med bra hemsidor som hjälper vilsna själar (som jag...) att försöka att göra rätt och det börjar ta sig när det gäller typsnitt, kodmallar osv. Detta får duga och det kanske finns ett litet hopp om att jag ska börja om att blogga. Kan redan säga nu att det verkligen inte kommer bli varje dag men helt enkelt när jag känner för det, kanske lägger upp några roliga bilder åsådär.
 
Nu ska jag krypa i säng, gonatt 
 

Tisdagkväll

Nu känns det som sommaren är här igen efter ett uppehåll på sisådär 5 veckor. Kanske ska man inte klaga att det är lite sämre väder när man endå jobbar hela sommaren för jag fick en bra start när hela maj istortsätt var bra och sen for jag till utlandet i två veckor, nu har jag lagrat massa solenergi inför vintern, hehe. Men trots det så är det inte kul med sommarfester när man måste ha jacka för att inte frysa ihjäl eller att aldrig kunna fara på en badstrand när man är ledig. Dock känns det verkligen som ett tag sen solen var framme när man tittar på sin hud, blek är bara förnamnet jämnfört med hur man brukar se ut och även jämnfört hur jag såg ut när jag kom hem från turkiet.
 
Tisdag idag och dagen börjar lida mot sitt slut. Idag har jag jobbat ett väldigt skönt pass mellan 7.00-13.00 där väckarklockan ringde 05.15 för en promenad innan jobbet (kalla mig dum men promenad är det bästa sättet att piggna till på), hunnit med en snabb runda på stan i jakt på vita kläder för helgens festligheter på LNLP whiteparty på lördag, kom hem tomhänt så klädseln är fortfarande ett stort problem. Har hunnit njuta av solen i 2½ timme på balkongen med P3 i öronen och även varit på gymmet för ett axel och ryggpass. Nu ska jag inte röra ett finger, det bästa är att jag är ledig imorgon och det ska bli strålande sol, vilken tur för mig!
 

RSS 2.0