Sommarlåt till 1000


Söndag 29 April

Sitter här på jobbet, precis som jag gjorde för 12 timmar sen, känns som om jag bor här och skulle typ ha kunnat sova över här natten till idag, hehe. Jobbade 13 timmar igår och försökte få mig själv på partyhumör, for hem och duschade och gjorde mig klar, for på förfest och var inte alls på humör = hemgång. Låg i sängen vid 12 och vid halv 3 kom en full Simon hem, känner mig dock bakis idag trots att jag inte drack, har typ andas in all hans spritlukt. Idag känns det bra att jag inte festade, duktigt Rebecka! Idag jobb till 16:30 sen soffläge hela kvällen om jag inte orkar mig ut på en löptur, vilket jag inte tror men. P3 är med mig hela dagen! Ha en underbar söndag!


Lördag 28 April

Godmorgon! Tror att ett antal vaknar upp bakis idag men inte jag, pigg som bara den. Blev ändrade planer igår, jag och Simon skippade En trappa och bestämde att vi skulle ut ikväll istället men nu vet jag inte hur det blir för min del i och med att jag jobbar till 21:00 och jobbar imorgon också. Vi såg en film igår och hade beställt pizza så det blev bra trots allt och jag behövde sömn också. Det är molnigt idag och förstår inte varför det ska vara öppet så länge då för det kommer inte vara en människa i backarna då. Ni vet vart ni har mig hela dagen lång denna mardrömmslördagen. Hoppas ni har det bättre (:


S


Fredag 27 April

Fredag! Kunde ha känts så mycket bättre om det hade varit sol ute, istället är det mulet, dimmigt, snöigt och regnigt, visst låter det här som ett strålande vårväder i fjällen? Eller så inte. Man får göra det bästa av situationen. Nu har mitt mardrömslånga 5 dagars pass i en och samma lift börjat, och imorgon eller söndag ska vi jobba 13 timmar på en dag, när jag tänker på det så kan jag inte vara positiv, tyvärr. Men sen om 5 arbetsdagar så åker vi hem och just nu känns det hur kul som helst för jag längtar hem till alla. Vi blir då hemma i 2 veckor innan vi åker till Karlskron ai några dagar så det känns jätte kul!

Idag börjar bartömningen här uppe så blir nog en liten utgång ikväll men ska se till att jag inte är död imorgon om det blir ett långt arbetspass. Nu ska jag lyssna vidar på återträffen av radiohjälpen och äta upp min lunch - kvarg med hallon och blåbär! Have a nice day ♥


Tisdag 24 April

Gomorgon! Eller gomorgon och gomorgon, har varit vaken sen 06:40. Jag, Fia och Simon tog på oss joggingskorna och tog en powerwalk till Solkatten där det var möte, den största orsaken till att vi for dit var för att det bjöds på smörgåstårta men jag blev lite besviken, mammas är mycker godare! Promenerade sedan hemåt och ni sitter vi bänkade framför nyhetsmorgon, känns lite vuxet, hehe. Om någon timme så ska vi åka till Tärnaby, besikta bilen och gå på någon sportaffär sen får vi se vad vi hittar på, kanske åka skidor om vi orkar och kanske beställa lite kläder efter att jag inte har köpt ett plagg på 3-4 månader, starkt gjort av mig! :)

Ni får ha en fin tisdag för det ska vi ha, kramar! ♥

VILA clothes


Måndag 23 April

Idag är det måndag och jag har verkligen inte måndag idag, snarare söndag pga att vi hade personalfest igår. Vi var på Kungsdalstation och hade jätte roliga lekar, mitt lag var hur bra som helst och vi sprang mellan stationerna (5 stationer) så man fick sig ett träningspass också. Sen vid varje station fick man ett uppdrag tex: bygga ett torn av ved på så snabb tid och så högt som möjligt sen fick man en fråga som handlade om uppdraget också, riktigt roligt! Min energi tog typ slut efter det där (menar verkligen att vi SPRANG) så hamburgaren som vi sen grillade passade perfekt i magen. Gratis alkohol, bra musik och sköna människor, lycka avslutningsfest. Sen for vissa vidare upp till hotellet men där slutade min kväll, åkte nämligen stjärtlapp från kungs ner till centrum fick ont i rumpan och slog huvudet lite men idag mår man så mycket bättre! Tack iallihopa!

Idag tog jag och Simon det bara lungt på morgonen, gick på en inredningsbutik och köpte en present till mamma och pappa, gick på En trappa och åt lunch och tog en skön promenad i solen, härligt måndag! Är ledig imorgon också så fullfart är det som gäller imorgon. Nu ikväll ska jag, Simon och vårat adoptivbarn (hehe) Fia se The blind side, har sett den förut men jag somnade såklart så som alla andra gånger men Simon sa att den var bra så litar på honom. Ha en mysig måndagskväll ♥


WHITE

Ellos.se


Fredag 20 April

Gomorgon gomorgon. Allt bra med er? Jag mår toppen och hade en jätte bra kväll igår. Vi var ca 12 personer hemma hos Amanda, lagade hemmagjord pizza, hejjade på Skellefteå, spelade med andra ord och hade det trevligt. Skellefteå förlorade dock men sliver är väl inte dumt det heller, fast guldet skulle ha suttit så mycket bättre. Redan helg säger jag, den här veckan har gått så otroligt fort och snart är säsongen slut. om 1½ vecka rullar vi hem mot Skellefteå igen och det är lite blandade känslor. Tråkigt att lämna alla som man har lärt känna men å andra sidan så har man roliga saker att se framemot hemma också, fått lägenhet, umgås med familj och vänner (vissa har jag inte träffat på snart 4 månader)och bara vara.

Idag jobbar jag till 16:30 sen ska jag ut på en löprunda och sen blir det nog tvtittande hela kvällen och ladda upp inför söndag - personalfest! Ha en underbar fredag ♥


Onsdag 18 April

Hallå på er! Har nu varit ledig i 2 dagar, riktigt härligt vill jag lova och jag hade nästan glömt bort hur det känns att vara ledig efter att ha jobbat 15 dagar i rad. Money money! Simon var också ledig så det blev en lång sovmorgon i morse innan vi tog en skön promenad och sen iväg till gymmet. Mötte sen upp några här i Hemavan och for och badade badtunna. Jag klarar verkligen inte av att bada för länge i en sån där, 30 min max sen börjar hjärtat klappa hur fort som helst, haha. Tacos till middag för ovanlighetens skull och nu ligger vi bänkade framför tvn, Simon vill se hockey eller fotboll och jag vägrar, ser hur detta slutar.

Läste lite på min gamla blogg igår och det är verkligen hur kul som helst att kunna se tillbaka och se vad som hände förut. MEN jag är ju så dålig på att uppdatera här eller har kanske inget roligt att skriva om just nu så det är ju tråkigt.  Hoppas ni får en fin onsdagskväll och att mysfaktorn är på en hög nivå ♥

Instagram

Följ mig med Instagram, rebeckali.


Torsdag 12 April

Jag har blivit sämst på att blogga och kommer nog aldrig mer bli så flitig som jag var förut. Idag har jag jobbat som vanligt, saknat tjejerna hemma lite för mycket och vaknat på fel sida. Men nu är allt toppen, pratat med mamma i telefonen och nu är vi hos Simons kusin här i Hemavan som har en stuga här och ser hockey och har ätit jätte god mat! Nu fortsätter matchen, håller tummarna för Skellefteå. Ha en fortsatt bra torsdag (:


Min påskhelg!

Den senaste veckan har varit bra, sol i storsätt hela dagarna, vunnit i poker för första gången i mitt liv, grillat för första gången i år, varit oootroligt mycket folk här i Hemavan, vi har varit 7 pers som har bott här i vår lilla två och sist men inte minst så har jag fått världens fulaste bränna. Jätte brun i hela ansiktet förutom runt ögonen och i pannan och sen är hela min kropp krit vit.. Typ så man ska se ut i fjällen men snyggt är det inte. Om 3 veckor är jag hemma och det känns jätte skönt! Nu ska jag mysa lite med Simon sen sova, möte 7.00 imorgon och jobb till halv 5. Kramar♥


Söndag 1 April

Sitter nu i bilen påväg till Hemavan igen, endast 1 månad kvar nu innan vi flyttar hem till Skellefteå igen. Har haft en riktigt bra långhelg med vänner och familj. Skrivit på lägenhetskontrakt, beställt en super fin soffa, ätit på Kalles med tjejerna, haft myskväll, ätit på Olles med Simons familj, varit på Leos lekland, shoppat, lekt med Moa, festat, varit ut på Verandan och umgåts med familjen! Mot Hemavan och jobb i vanlig ordning, nu ska jag fortsätta lyssna på hockeyn och hålla tummarna för Skellefteå AIK, kramar!!


RSS 2.0