Onsdag 18 Mars

Är mitt uppe i en vecka där jag borde ha världens panik men icket. Vår första skriftliga tenta ska skrivas på måndag men (peppar, peppar ta i trä...) jag är lugn över situationen och känner att jag har det mesta under kontroll. Hoppas bara att det går så bra som det känns också.
 
Förra veckan hade jag den bästa veckan på länge. Maggan var hemma, jag umgicks med mina vänner många timmar, pluggade lagomt, tränade bra och hade en förbaskat kul helg! Alla tjejer var nere i Umeå så Moa hade planerat en fest hos henne med allihopa + respektive. Det var verkligen inte igår alla var samlade och stämningen var på topp! Dessa tjejer gör mig så glad och det är ren glädje för mig att se att dom mår bra också. 
 
Idag har jag haft ett seminarium hela förmiddagen, pluggat med Elaine och Johanna på eftermiddagen och varit ute och sprungit. Löpningen idag kändes ganska tung, trodde jag sprang otroligt sakta och som alltid så springer jag efter dagsform. Hade planerat att minst springa 6 km (oavsätt tempo) men när jag stannade pulsklockan så stannade den på 40 minuter och 7,8 km rikare. Ren glädje att se att min kondition inte är i botten trots att jag är ett x antal kilo tyngre än för 2 år sedan. Jag ska inte förneka att det går tyngre men jag är nog ganska duktig på att pressa mig när jag väl är ute.
 
Nu ska jag se på TV och äta kvällsfika. Laddar för en ny dag imorgon med tentaplugg på skolan hela dagen och ett crossfitpass på kvällen, jag är mer än taggad! Kram på er ♥

Söndag 8 Mars

 
Har precis slagit upp mina blå. Är i Umeå den här helgen och hälsar på Simon. Har blivit träning på IKSU, shopping, middag på Vezzo, den obligatoriska tacomiddagen och bio. Har haft en jätte bra helg som nu börjar lida mot sitt slut, åker hem till Skellefteå ikväll men innan det väntar hela den här dagen. Strax ska vi slå igång vasaloppet och äta frukost, är sugen på havregrynsgröt så det lär nog bli det. Sen ska vi ut på en löptur  i det fina vädret och bara ta det lungt sen. 

Imorgon är det åter till skolan, VFUn är slut och jag har haft det jätte bra dom här 3 veckorna. Handledaren var riktigt duktig och man lärde sig väldigt mycket. Imorgon blir det att skriva på vår VFU uppgift vi har och plugga till tentan som är om 2 veckor. Blev bara några rader men bättre än ingenting! Föresten till helgen kommer det vara hur kul som helst, alla tjejer ska till Umeå för tjejmys och fest och det bästa av allt är att Maggan kommer hem! Ska bli så kul att träffa henne! 

Kram på er ♥

RSS 2.0