Socker- och glutenfria kladdkakan

Ingredienser:
2 dl mandelmjöl
3 msk riven kokos
4 msk kakao
1 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
2 msk kokosolja
1 msk honung
3 ägg
8-9 dadlar

Börja med att sätta ugnen på 175 grader. Smörj en form med löstagbara kanter med oljan (ca 18 cm i diameter) och strö sedan med kokos i den. Blanda ihop de torra ingredienserna. Mixa dadlarna och honungen till en slät smet. Mixa sedan i äggen. Häll samman de två smetarna och vispa ihop. Smält oljan och blanda i smeten. Häll i formen och in i ugnen i 8-10 minuter, den ska vara kletig då du tar ut den. Låt svalna i 10 minuter och sen in i kylen minst en timme. Super enkelt och gott! Servera med bär och grädde eller glass eller nåt annat gott!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0